Коллеги - педагогический журнал Казахстана

Учительские университеты

Главная » Статьи » В помощь учителю » Английский язык

Контрольная работа по английскому языку 5 класс
Control work № 3 Form 5
Task 1. Listen to Sadie and Pete and choose the right sentence: a, b or c.
1. a) Pete has got a brother.
b) Pete hasn’t got any sisters.
c) Pete has got a sister.
2. a) Helen is thirty.
b) Helen is thirteen.
c) Helen is Sadie’s sister.
3. a) Helen hasn’t got dark hair.
b) Helen has got short, fair hair.
c) Helen’s very tall.
4. a) She’s not good at sport.
b) She’s very good at sport.
c) Sadie’s sister likes sport.
5. a) Pete and his sister haven’t got any pets.
b) Pete’s sister has got a cat called Sidney.
c) Pete and his sister have got a snake and a cat.

Task 2. Complete the sentences. Choose the right answer: a, b or c.

6. When … you do your homework?
a) does b) are c) do
7. … your brother play football?
a) Does b) Do c) Are
8. Sally … TV every day.
a) don’t watch b) watch c) watches
9. … reads horror stories in the evening.
a) I b) He c) They
10. Liam and Daniel … live in London.
a) aren’t b) doesn’t c) don’t
11. We … a computer at home.
a) haven’t got b) hasn’t got c) don’t got
12. My sister’s birthday is … January.
a) on b) in c) at
13. A: Do you like music?
B: Yes, …
a) I do b) I am c) I does
14. Lucy always … breakfast in the morning.
a) has b) have c) have got
15. My father’s daughter is my …
a) cousin b) aunt c) sister
16. Has John got …?
a) dark hair b) dark hairs c) the dark hair
17. Everyone is scared of Mr. Black’s dog. It’s … .
a) friendly b) dangerous c) honest
18. A: … is your birthday?
B: In May
a) Where b) What c) When
19. A:…. does Harry live?
B: In New York.
a) Where b) When c) Why
20. A: …. do you watch horror films?
B: Because they are really exciting!
a) Where b) Why c) Which

Task 3. Read the text and answer the questions.


1. How many brothers and sisters has she got?
2. What’s the dog’s name?
3. What’s her father like?
4. What is Kevin interested in?
5. Where do they live?

Control work № 3 Form 5
1. c
2. b
3. a
4. b
5. c
6. c
7. a
8. c
9. b
10. c
11. a
12. b
13. a
14. a
15. c
16. a
17. b
18. c
19. a
20. b
21. She has got one brother and two sisters.
22. It’s name is Rex.
23. He is tall with fair hair and blue eyes.
24. He’s interested in sport.
25. They live in Vancover.

Listening: Workbook CD Track 5
S: Pete, have you got any brothers and sisters?
P: Yes, I’ve got a sister. I haven’t got any brothers.
S: What’s your sister’s name?
P: Helen. She’s thirteen.
S: What’s she like?
P: She’s quite tall. She’s got long, fair hair. She’s very good at sport.
S: Have you got any pets?
P: Yes, I’ve got a snake and my sister has got a cat.
S: A snake! What’s its name?
P: Sidney.
Категория: Английский язык | Добавил: Yarinen (2017-01-21) | Автор: Стопычева Анна Михайловна E
Просмотров: 105 | Рейтинг: 0.0/0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Четверг, 2017-06-29, 1:34 PM
Приветствую Вас Гость

Форма входа

Категории раздела

Русский язык и литература [1524]
Школьный психолог [525]
История [736]
Опыт [511]
Научная кафедра [217]
Воспитание души [233]
Мастер-класс [220]
Семья и школа [178]
Компьютер-бум [255]
Английский язык [810]
Великие открытия [20]
Университет здоровья [129]
Математика [1197]
Химия [385]
Классному руководителю [657]
Биология [594]
Думаем, размышляем, спорим [95]
Казахский язык и литература [1809]
Краеведение [93]
Начальная школа [4019]
Беседы у самовара [16]
Мировая художественная культура [39]
Новые технологии в обучении [379]
Сельская школа [74]
Профильное обучение [71]
Демократизация и школа [24]
Физика [303]
Экология [184]
Дошколенок [1578]
Особые дети [288]
Общество семи муз [57]
Школа и искусство
Уроки музыки [641]
Авторские разработки учителя музыки СШ № 1 г. Алматы Арман Исабековой
География [465]
Мой Казахстан [234]
Школьный театр [71]
Внеклассные мероприятия [1199]
Начальная военная подготовка, гражданская оборона, основы безопасности жизнедеятельности [88]
ИЗО и черчение [218]
Физическая культура [539]
Немецкий язык [52]
Технология [301]
Самопознание [406]
Профессиональное образование [110]
Школьная библиотека [81]
Летний лагерь [15]
Дополнительное образование [35]
Педагогические программы [10]

Социальные закладк

Поиск

Друзья сайта

Академия сказочных наук

  • Театр.kz

  • /li>
  • Статистика

    Рейтинг@Mail.ru