Главная » Статьи » В помощь учителю » Химия |
Жобаның (жұмыстың) тақырыбы: «Шығыс Қазақстан аймағында өндірілетін қоңыр көмірдің өсімдік майын тазалауда қолданылуын тиімділігін зерттеу» Ғылыми жұмыста қарастырылуға тиісті сұрақтар немесе жұмыстың қысқаша мазмұны: 1. Кіріспе. Жұмыстың өзектілігі, мақсаты, міндеттері, зерттеу объектісі, ғылыми және практикалық маңыздылығы. 2. Негізгі бөлім (әдебиеттік шолу). 2.1. Кендірлік кен орнынан алынған қоңыр көмірдің жалпы сипаттамасы 2.2.Қоңыр көмірдің физико - химиялық қасиеті. 2.3. Қоңыр көмірдің адсорбциялық қасиеті. 3. Эксперименттік бөлім. 3.1.Эксперимент әдістемесін таңдау. 3.2. Эксперимент жүргізу 4. Зерттеу нәтижелерін талдау. 5. Қорытынды. 6. Қолданылған әдебиеттер тізімі. Сызбалық материалдар тізімі: Қоңыр көмірдің құрамын көрсететін кесте,сызбанұсқалар,эксперимент мәліметтері негізіндегі график, кестелер Ұсынылатын негізгі әдебиеттер: 1. Кичигин В. П. Технология и технохимический контроль производства растительных масел. //М.: Пищевая промышленность, 1976. – С. 361-365 2. Багреев А.А., Ледовик А.В., Тарасенко Ю.А. Влияние пористости на кинетику активации углеродных сорбентов // Журн. Прикл. Хим. - 1998. - Т.71. -№6. - С.915-920. Жоба (жұмыс) бойынша жүргізілетін кеңестер, жобаның (жұмыстың) тараулары көрсетілген Тарау Орындаған 1. Кіріспе Альпиева А.М. 2. Негізгі бөлім (әдебиеттік шолу) 3. Эксперименттік бөлім 4. Зерттеу нәтижелерін талдау 5. Қорытынды 6. Пайдаланылған әдебиеттер тізімі МАЗМҰНЫ КІРІСПЕ 1. ӘДЕБИЕТТІК ШОЛУ 1.1 Көмірдің тегі және пайда болу жағдайлары 1.2 Қоңыр көмірлердің құрылысы мен құрамы 1.3 Сорбция құбылыстарының жалпы сипаттамасы 1.3.1 Сорбенттер және олардың түрлері 1.3.2. Өсімдік шикізатты материалдардан сорбенттер өндіру технологиясы 1.3.3. Сорбенттердің қолданылуы 1.4. Өсімдік майларын өндіру технологиясы 1.4.1 Өсімдік майының құрамы, қасиеттері және жіктелуі 1.4.2. Өсімдік майларын алу 1.4.3. Органолептикалық көрсеткіштер 2. ЭКСПЕРИМЕНТТІК БӨЛІМ 2.1. Кендірлік көмір – жанғыш тақтатас кен орнынан алынған қоңыр көмірдің физика-химиялық сипаттамасы және құрамын анықтау 2.2. Өсімдік майларының қасиеті мен құндылығы зерттеу 2.3. Органолептикалық сипаттамаларын аңықтау. 2.4 Зерттеу нәтижелерін талдау. 4. ҚОРЫТЫНДЫ 5. ҚОЛДАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ (жалғасы бар) | |
Просмотров: 739 | |
Форма входа |
---|
Социальные закладк |
---|
Поиск |
---|
Друзья сайта |
---|
Теги |
---|
Статистика |
---|